pc
Together for unique shopping

Younited Boutiques samlar handplockade butiker från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder under ett och samma tak. Tillsammans skapar vi Sveriges mest unika shoppingupplevelse på nätet och blir en kraft att räkna med.

Vårt Marketing Community bygger på samverkan och gemenskap och gör det möjligt för mindre aktörer att på allvar ta uppp kampen mot de stora drakarna på nätet. Tack vare en gemensam marknadsföringspott och ett dedikerat team bestående av varumärkesstrateger, marknadsförare, formgivare, affärsutvecklare, sökordsoptimerare, PR-konsulter, fotografer m. fl. kan du öka din försäljning och bygga ditt varumärke. Bli en del av något större - utan att förlora din särprägel.

Läs mer om historien bakom Younited Boutiques >>>
ÖKA DIN FÖRSÄLJNING FÖRENKLA DIN VARDAG
bli en del av Younited boutiques som når ut till miljontals konsumenter. anslut din webbutik idag.
Unik helhetslösning för dig som driver webbutik:
  • Marknadsföring och PR
    Tack vare en massiv satsning på marknadsföring, PR, sökordsoptimering och annonsering på Google når vi ut till miljontals konsumenter.
  • Webbshop i unik webbgalleria
    Egen butikssida/skyltfönster, support, flera betalningslösningar (Swish, kort, faktura och Masterpass) samt gemensam varukorg.
  • Lagerfinansiering
    Vi kan hjälpa dig att finansiera ditt lager (så att du kan växa utan att behöva belåna dig upp över öronen).
Vår enkla prismodell

Marketing Community (hör av dig så berättar vi hur det fungerar)

7% i kommission. Inga andra avgifter tillkommer!

BLI EN DEL AV VÅRT
MÄKTIGA MARKETING COMMUNITY

Ensam är inte stark. Tillsammans bildar vi en marketing community som gör det möjligt att konkurrera på lika villkor som de stora jättarna på nätet.

Vårt unika framgångskoncept bygger på att webbutiker gemensamt går samman och delar på/investerar i en marknadspott som går oavkortat till marknadsföring. Det ger en betydligt större kraft och effekt än om man skulle göra detta på egen hand.

Jag är såld.
Vad krävs av mig för
ATT FÅ VARA MED?

Vi handplockar butiker som måste uppfylla vissa krav på kvalitet och innehåll för att få ta plats i Younited Boutiques. Syftet är förstås att skapa en unik marknadsplats med butiker och produkter som man inte hittar överallt. En digital galleria man gärna återvänder till, som inspirerar och överraskar. Urvalet är baserat på produkter och erbjudanden som bidrar till nyfikenhet, återkommande besökare och en mer spännande shoppingupplevelse.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer:

butik@younitedboutiques.se | Tel: 08-4200 3878

img
Historien om Younited Boutiques
img
tillsammans är vi starka
Varje dag poppar det upp nya webbutiker. Och varje dag är det många butiker som tvingas stänga ned. Konkurrensen på nätet är benhård. Tyvärr spelar det ingen roll hur fantastiska dina produkter är, hur unikt ditt sortiment är eller hur passionerad du som driver butiken är - om ingen får veta det.
En av de största utmaningarna är förstås just att nå ut och synas i bruset. Marknadsföring kostar och det är tufft att konkurrera med de stora e-handlarna, inte bara om uppmärksamhet utan också vad beträffar logistik, distribution och finansiering av lager. Younited Boutiques startade som en motkraft mot detta. Syftet var att underlätta för små och medelstora, unika webbutiker och att erbjuda konsumenterna ett unikt, personligt och mer spännande utbud. Younited Boutiques är webbens motsvarighet till guldkornen du hittar på de små lokala bakgatorna, bortom de stora opersonliga shoppingstråken.
Grundarna bakom Younited Boutiques har personlig erfarenhet från att starta och driva e-handel och har haft samma utmaningar som andra. Tack vare stark tillväxt omsatte man 116 miljoner kronor redan efter fyra år. Nu vill vi använda våra erfarenheter och hjälpa andra e-handlare att också få en spännande utveckling och en stark tillväxt. 
Younited Boutiques grundidé bygger lika mycket på att vara egen, personlig och ovanlig som på gemenskap. Tillsammans skapar vi – många små butiker – en stor shoppingupplevelse. Tillsammans har vi även möjlighet att tävla mot de stora drakarna om uppmärksamheten. Och inte minst: att bidra till sund konkurrens och kommersiell mångfald.  
Nu har vi testkört plattformen, utvecklat och vässat tekniken och knutit till oss ännu fler tunga samarbetspartners. Vi har bytt namn och grafisk profil för att förstärka och förtydliga vårt varumärke och inte minst – för att nå ut internationellt. Samtidigt lanserades även den nya sajten med vässad funktionalitet, struktur och inte minst: ett helt nytt visuellt uttryck.
Ta chansen att få tillgång till en kraftfull helhetslösning som kan sätta fart på din försäljning och bygga ditt varumärke långsiktigt. Vi profilerar och bygger ditt varumärke medan du kan fokusera på det du brinner för. Vi tar hand om resten - från löpande marknadsföring, PR och personifieringstjänster till lagerhållning, ja - vi kan till och med hjälpa dig att finansiera ditt lager. Tillsammans bygger vi Sveriges – och snart världens – mest unika shoppingupplevelse.