För e-handlare som vill växa snabbare och få hjälp med allt det tråkiga i företaget

Tänk om du kunde öka dina intäkter och samtidigt få mer tid att göra det du verkligen vill.

Skulle du i så fall vara intresserad av vårt erbjudande? 


Här ser du hur mycket några av våra e-handlare har sålt på cirka två månader: 


  • En butik har sålt för 25 028,80 kr

  • En annan har sålt för 43 767,00 kr

  • En  har sålt för 37,989,10 kr

  • En annan har sålt för  53,908,74 kr

  • En har sålt för hela 148,554,26 kr


Och vi har många fler butiker som har liknande intäkter, och det är bara i starten. Och vet du vad som är det fiffiga? 


När de har anslutit sig till och och fått igång allt på vår plattform så får de mer tid att göra det de verkligen gillar. Den möjligheten får du också eftersom vi driver trafiken och tar hand om mycket av jobbet. 


Tillsammans når vi lika många kunder som e-handelsjättarna

Hur mycket pengar behöver du lägga på marknadsföring för att du ska få bra resultat? Den bistra sanningen är att det räcker inte med 3 000 kr, 5 000 kr eller 10 000  kr i månaden. För att din marknadsinvestering ska löna sig behöver du lägga 30 000 - 50 000 kr per månad per kanal (FB och Google). 


Men som medlem i vårt marketing community är du med och bidrar till en gemensam marknadsföringspott som gör att vi kan nå lika många kunder som de stora e-handelsjättarna. När vi tillsammans bidrar med en liten del skapar vi något stort och kan på så sätt bryta igenom den hårda barriär som annars är ett hinder för att lyckas. 


Tillsammans kommer vi att bli en av de största onlineannonsörerna i Sverige. Vårt mål är att varje butik i YB ska sälja för minst 2-5 miljoner kr per år. 


Skicka in din intresseanmälan nu

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på “Skicka”. När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig för att diskutera hur vårt samarbete fungerar och hur vi kan hjälpa dig att sälja mer. Vårt samtal tar 15-20 minuter och är helt förutsättningslöst. Vi är endast intresserade av samarbeten som vi båda vinner på.


* obligatorisk