OM YOUNITED BOUTIQUES

Younited Boutiques har ambitionen att bli Nordens största shoppingcenter för webbutiker och är idag det första av sitt slag i Sverige. Här samlar vi ett brett utbud av webbutiker under ett tak, allt för att göra det så bekvämt och trevligt som möjligt när man ska handla på nätet. En galleria online med butiker som erbjuder kampanjer, förmåner och ett rikligt produktutbud. I Younited Boutiques hittar du butikers hela produktsortiment, precis som i ett vanligt köpcentrum. Younited Boutiques ger dig köpupplevelser som liknar att handla i vanliga fysiska butiker, men du gör det från hemmets lugna vrå. 

En tjusning med shopping är att bli överraskad. Det tror vi att du kommer att bli när du vandrar runt i Younited Boutiques  Vi tror också att vi kan garantera att du i Younited Boutiques kommer att hitta butiker som du inte visste fanns. Butiker med spännande och intressanta produkter och tjänster. Att vandra runt i Younited Boutiques är som att vandra runt i ett vanligt shoppingcenter, men långt från stadens jäkt och stress.


Håll utkik under BUTIKER och YOUNITED MAGAZINE

Det händer alltid intressanta saker i Younited Boutiques  Nya spännande butiker nästan varje gång du tittar in. Nya fantastiska erbjudanden och kampanjer avlöser varandra vecka efter vecka. Enklast hittar du dom på startsidan som visar alla kampanjer organiserade under olika kategorier. Men du hittar även nyheter och spännande butiker under rubrikerna BUTIKER och YOUNITED MAGAZINE på startsidan.


Min Galleria – en genväg till dina favoritbutiker!

Du kan på ett enkelt sätt följa dina favoritbutiker i Younited Boutiques och få förstahandsnyheter om kampanjer och nyheter. Så snart det händer något nytt i en butik du valt och som du lagt upp i Min Galleria, får du ett nyhetsbrev med just den nyheten eller kampanjen. 

Du gör ditt val av favoritbutik genom ett enkelt klick. Det finns en knapp/länk på varje butiks sida.

Om du inte längre vill följa en viss butik klickar du på samma länk igen. Då tas den butiken bort från Min Galleria. 

På detta sätta kan du bygga din egen galleria av butiker som du vill följa och du får det nyhetsflöde du själv valt. 

Välkommen in i ditt shoppingcenter online. Besök alla spännande webbutiker. Passa på att utnyttja något av de många fina erbjudanden som finns redan nu.

Hälsar
Team Younited Boutiques

Box 93, 184 21 Åkersberga, Tel: 08-4200 3878, Email: hej@younitedboutiques.se
Copyright Webgallerian Scandinavia AB, Org. nummer: 556898-4453