Om Nyckelkund

Varmt välkommen som NyckelKund i Webgallerian. 

 

Som NyckelKund i Webgallerian tar du klivet in i en större shoppingupplevelse. Du får tillgång till unika erbjudanden som du bara hittar i Webgallerian och massor med inspiration i olika former.  Dessutom får du möjlighet till förhandsinformation på nyheter och erbjudanden som Webgallerians många butiker kommer med.

 

Webgallerian är Sveriges första shoppingcenter på nätet för webbutiker. 

Du kan nu shoppa bekvämt dygnet runt i Sveriges närmaste shoppingcenter. Du kommer att hitta butiker du inte visste fanns med spännande sortiment och fantastiska erbjudanden. Nya butiker tillkommer ständigt. Vandra runt i Webgallerian och botanisera bland alla fina varor och låt dig inspireras. En tjusning med shopping är att bli överraskad och det kommer du garanterat att bli i Webgallerian.

Som Nyckelkund får du genom vårt nyhetsbrev företräde till information om nya butiker, deras kampanjer och speciella erbjudanden. Du kommer även att få information om spännande tävlingar med fina priser och andra aktiviteter som äger rum i Webgallerian.

Som NyckelKund kan du skapa din egen galleria i Webgallerian. Dina favoritbutiker som du väljer hittar du under fliken ’MINGALLERIA’ på Webgallerians startsida. Det betyder att du kan följa dina favoritbutiker och få feeds från dessa så snart de har något nytt att erbjuda. På så sätt har du alltid förstahandsinformation från de butiker du valt att följa.

Vi hoppas du ska trivas i Webgallerian. Passa på redan nu att ta en rundvandring. Du kommer säkert att hitta spännande butiker som du inte visste fanns.

Passa på att bli NyckelKund redan idag genom att klicka på länken här.