Shoppa live här och nu. Vi guidar dig genom livesändningen och presenterar både fantastiska produkter och erbjudanden. Chatta, ställ frågor och få massor av inspiration från våra utvalda produkter. Luta dig tillbaka och njut av underhållningen.

SE VÅRA TIDIGARE SÄNDNINGAR

Måndag 14 Juni 18.00

Monday June

LIVE SHOPPING

Hållbarhet

Hållbarhet är ett mångfaceterat begrepp. Vi kommer att möta några intressanta butiker och produkter och får även besök av några som är mycket kunniga på detta område. Välkomna att titta.

Titta nu

Måndag 07 Juni 18.00

Monday June

LIVE SHOPPING

Camping och friluftsliv

I denna livesändning kommer vi att förflytta oss ut i naturen och prata om friluftsprodukter. Spännande program för dig som gillar att vara ute i naturen.

Titta nu

Måndag 24 Maj 18.00

Monday May

LIVE SHOPPING

Morsdag

Denna live vill vi ägna lite extra åt att uppmärksamma Morsdag som infaller sön 30 maj. Vi tittar på lite personliga saker med även produkter för hemmet och för er som har trädgård.

Titta nu

Måndag 17 Maj 18.00

Monday May

LIVE SHOPPING

Sport och Fritid

Att sporta kan vara så mycket. I kvällen program visar vi produkter för styrketräning, ridning och vattensport. Vi hoppas kunna inspirera just dig till att hitta ett sätt att röra på dig som du gillar. Till syvende och sist handlar ju all sport och träning om rörelseglädje.

Titta nu

Måndag 10 Maj 18.00

Monday May

LIVE SHOPPING

Barnmode

Våra barn är värda det allra bästa. I kvällens program får du chansen att göra riktigt bra fynd när vi ger dig ett axplock av några av vårens nyheter för både killar och tjejer. Här hittar du kläder som passar bra både i parken och till festligheter. Självklart är kläderna ekologiska och klimatsmarta.

Titta nu

Måndag 03 Maj 19.00

Monday May

LIVE SHOPPING

Välmående för hela familjen

Välmående kan betyda många saker, allt från att krypa in i en skön morgonrock, att slippa mygg och fästingar till att ge någon som är ledsen ett litet tecken på att vi bryr oss. I kvällens program får du se ett axplock på några av våra produkter som alla värnar om vårt välmående på olika sätt.

Titta nu

Tisdag 27 April 19.00

Tuesday April

LIVE SHOPPING

Vårmode för henne

Våren närmar sig med stormsteg och just nu känns det extra viktigt att även tänka med samvetet. Vi tittar på nyaste trenderna i veganmaterial samt vårglada och färgrika kreationer i mjukaste satin direkt från Dubai. Självklart får du även de hetaste accessoarerna och allt till riktigt bra kampanjpriser.

Titta nu

Tisdag 20 April 19.00

Tuesday April

LIVE SHOPPING

Smakrikt och Klimatsmart

Vi fortsätter med vårtemat och i kvällens program får vi stifta bekantskap med butiker som gör årets picnic både färgglad och klimatsmart samt butiker som får våra smaklökar att le lite extra, Välkomna !

Titta nu

Måndag 19 April 19.00

Monday April

LIVE SHOPPING

Vårkänslor för stora och små

Idag är det Premiär för Live Shopping på Younited Boutiques. Och vi startar med att under 20 minuter plocka fram vårkänslor för både stora och små hämtade från våra senaste butiker. I morgon tisdag den 20 april kör vi igen kl 19:00. Vi spinner vidare på vårtemat och denna gång med det som kan vara spännande för våra smaklökar. Välkomna!

Titta nu