Mylix räddningsinsats tillsammans med Younited Boutiques VD

Skönhet & Hälsa Dec 19th, 2019
img

Jag heter Evaa Larsdotter och är grundare till Mylix. I våras blev jag uppmärksammad på två utmärglade hästar som befann sig i Portugal. Då jag redan har tre hästar drog jag öronen åt mig och ringde upp Webgallerian/Younited Boutiques grundare och VD Ingemar Gleissman. Tillsammans gick vi ihop och köpte dessa två, ett 7-år gammalt  Lusitano sto och hennes lilla dotter, mamma hette redan Faisca och dottern fick snabbt namnet Mulán efter Disneys krigarflicka med samma namn. Idag står dessa sötnosar hos mig i Katalonien och äter upp sig. Faisca ska under nästa år bygga muskler och bli westernhäst till Ingemar och lilla Mulán ska tränas att bli lika lyhörd som hon är tuff.

Jag är tacksam att jag ringde Ingemar och att han också, liksom jag, har ett genuint hästintresse.

Mylix produkter vänder sig till hästar och ryttare, och cirkulationsgelén som fungerar som hästliniment går även att använda på trötta muskler för ryttare. Ringblomsalvan används till alla mindre sår, mugg och torra mular/läppar.

Kommentarer

Just nu finns inga kommentarer till denna artikel.