Hushållsprodukter ska inte bara vara praktiska

img

Vi startade för ungefär 15 år sedan. Shoppen kom till för att vi var trötta på att vi hade en massa grejer som inte användes utan bara stod i skåpen och tog plats. Vi ville ha snygga och samtidigt praktiska hushållsprylar som man inte alltid behöver gömma undan. Vi hittade ingen sån butik varken på stan eller på nätet så vi startade en själva. Vi har ett blandat sortiment nuförtiden men det var inte så i början. Då Anette är dansk så satsade vi rätt mycket på danskdesignade produkter i starten.

Vi är ett litet familjeföretag  där vi får hjälp ibland av våra fyra barn. Vi själva är då ett blandäktenskap (Skåne o Danmark), och vi kör företaget hemma från villan som ligger utanför Stockholm.

Webshoppens namn kommer av orden Form och Funktion. Saker ska vara snygga att se på och samtidigt gå att använda. Loggan, Igelkotten, kommer av att vi ville ha design som verkligen syntes, alltså stack ut från mängden. Vi får ofta höra av  kunder att vi har unika produkter. Så vi har lyckats med det målet.

I framtiden hoppas/tror vi att vi kommer att sälja saker som vi själva formgivit. Vi har en del idéer där.

Några av våra bästsäljare just nu är brandvarnare från finska Jalo, brödrostar från Italienska ViceVersa, pluringar och Icebag 

Anette o Leif

Kommentarer

Just nu finns inga kommentarer till denna artikel.