Grönt är alltid skönt

Hem & Inredning Feb 4th, 2021
img

Jag som driver Green Go Smart, är en växttokig 50-åring med brinnande intresse för både växter och digitalisering. Ursprungligen är jag från Södra Karelen i Ryssland, flyttade till Sverige för 15 år sedan och bor tillsammans med min familj och mina 150 krukväxter i en villa i Barkarby norr om Stockholm.

Green Go Smart fokuserar på urban design och inredning med växter framförallt inomhus, men vi har också produkter för balkongen, terrassen och trädgården. Vår affärsidé är att det ska vara lätt och roligt att inreda grönt i husets alla rum – oavsett om man har gröna fingrar eller inte.

Intresse för grön inredning är stor och våra avskalade och oftast innovativa produkter passar in i moderna urbana hem. Många av våra produkter tillverkas av återvunna material och med stor hänsyn till miljö och mänskliga rättigheter vilket är väldigt uppskattad av våra kunder.

Hos oss kan du hitta personliga inredningsdetaljer som förgyller ditt hem, men även fågelmatare och insektshotell att förgylla trädgården samtidigt som du hjälper våra små vänner därute.Kommentarer

Just nu finns inga kommentarer till denna artikel.