Det är lätt att skapa gröna rum med rätt design och växtval

Prydnadsföremål Feb 28th, 2020
img

Åsa är utbildad trädgårdsmästare och designer i grunden och driver även företaget Lerbo Trädgårdsdesign. Hon kände dock att hon ville komplettera den verksamheten med en fysisk butik såväl som en butik på nätet. Detta för att ge medmänniskor en chans att köpa högkvalitativa produkter till trädgård och balkong var de än befinner sig i Sverige.

Webshopen utgår från en affärsidé att kunna erbjuda produkter av hög kvalitet som känns lite unika, helst av svensk eller nordisk design. Leverantörerna är därför utvalda med omsorg, och utbudet ska kunna matcha både sommar och vinter i både ute och inne miljöer.

Vår specialitet är rostiga detaljer för trädgården och här jobbar vi framförallt med ELDgarden, Two Faces of Sweden och Wikholm Form.

Våra bästsäljare är definitivt våra produkter från ELDgarden, där vi även har vårt bredaste sortiment.

Vi letar hela tiden efter nya, intressanta varumärken och webbutiken fylls på kontinuerligt med spännande produkter.

Självklart vill vi arbeta för en hållbar utveckling och vi återbrukar nästan allt vårt emballage från våra leverantörer.

Vår fysiska butik är belägen i Töreboda, och namnet Lerbo kommer sig av att Töreboda i folkmun tidigare kallades för Lerboda på grund av de leriga och, efter nederbörd, nästan otrafikabla gatorna. Villa Lerbo, där vi driver vår fysiska verksamhet, är även den belägen på lerjord.

Vi som står bakom Lerbo Trädgård heter Åsa och Peter Svensson och vi startade Lerbo Trädgård som en del av vårt familjeföretag år 2016. Familjeföretaget heter Lerbo Consulting AB och där ingår även Lerbo Trädgårdsdesign.

”Med mina kunskaper och erfarenheter vill jag få mina kunder att våga ha en trädgård. Jag vill visa att det går att få en lättskött trädgård med rätt växtval och design och att man med enkla medel kan skapa gröna rum”

Citat: Åsa Svensson

Kommentarer

Just nu finns inga kommentarer till denna artikel.