Cuddlings = Tröstare

Barn May 7th, 2020
img

För 11 år sedan, på en strand I Costa Rica, kom @shama_persson på en ny uppfinning. Ett litet mjukt plåster som skulle kunna trösta dig när du känner dig ensam, ledsen, orolig eller rädd. Som en teddybjörn men mindre och som du kunde ha nära dig hela tiden.

Cuddlings är ett litet svenskt företag som består av tre personer. Vi uppfinner och säljer produkter som ska kunna ge trygghet och visa kärlek när vi behöver det som mest. Vi har en vision där våra Cuddlings ska finnas I var människas ficka. Då kan den lätt räckas över och ges bort till kända såväl som okända personer som en handling av snällhet och empati.

En Cuddling är en liten produkt med ett stort ändamål. Efter första gången som du håller en Cuddling i din hand så kommer du förstå de magiska egenskaper som den besitter. Dess mjuka, lugna ansikte och snälla pastellfärger ger oss en ”må-bra” känsla i hela kroppen, vare sig du får ta emot en Cuddling eller själv ger bort en.

Vi önskar dig välkommen till vår butik och hoppas att en Cuddling hamnar även i din ficka, och som du kan ge bort till någon behövande som en gest av godhet.

Ann-Sofie, Shama and Filip

Kommentarer

Just nu finns inga kommentarer till denna artikel.