Barnkläder med det lilla extra

Barn Feb 4th, 2021
img

Hej.

Jag heter Eva och här kommer min historia till hur jag kom att starta min klädbutik med speciellt utvalda barnkläder.

2015 höggravid fick jag chansen att köpa en webshop som sålde barnskor. Jag tog Volvon 100mil ToR för att hämta ett helt lager med skor.

Hur skulle jag utveckla shoppen härifrån? Jag ville hitta unika produkter som inte fanns i Sverige sedan innan för att skapa ett unikt sortiment.

Slugs and Snails strumpbyxor var den första produkt jag hittade att ta in i sortimentet. De har unberbara mönstrade barnstrumpbyxor som utveckas med nya mönster varje år, vi har nu över 30 olika mönster i lager.

Lammskinnsvantar kom in i sortimentet 2019, jag hade själv länge letat efter det till mina barn för att dom inte skulle frysa om fingrarna och blev glad när jag en ensam ÅF till detta familjeföretag fick beställa hem handsydda vantar och tofflor i lammskinn.

Kommentarer

Just nu finns inga kommentarer till denna artikel.